Eftersøgning: 85-årig dement kvinde savnes

En 85-årig dement kvinde er forsvundet fra et ældrecenter i området omkring Skærbækvej i Silkeborg. Politiet eftersøger lige nu med både helikopter og hundepatruljer i området.

Politi-helikopter_0.jpg

Midt- og Vestjyllands politi efterlyser nu en 85-årig dement kvinde, der savnes i området omkring Skærbækvej i Silkeborg.

- Hun har forladt et ældrecenter på Skærbækvej og har været væk siden i formiddags, så hun kan være kommet godt omkring, siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Bjarne Askholm.

Politiet eftersøger kvinden i området omkring Skærbækvej med både hundepatruljer og en helikopter med et varmesøgende kamera.  

- Det gør vi, fordi der i området er en golfbane og lidt åbent natur, hvor hun kan være søgt hen, fortæller vagtchefen, der også oplyser, at både kvindens familie og personale leder efter den forsvundne kvinde.  

Kvinden er 165 centimeter høj og har gråt, krøllet hår. Hun er iført blå-turkis bluse, sort cardigan og har bare fødder i sandaler. Hun er godt gående og kan derfor være kommet langt væk fra ældrecentret.

- Vi er fortrøstningsfulde, men det er klart, at vi meget gerne vil finde den savnede kvinden, inden mørket falder på, lyder det fra Bjarne Askholm.

Ser man kvinden, så opfordrer politiet til, at man kontakter Midt- og Vestjyllands Politi på 1-1-4.