Efterskole nu med Comedy-linje

Som den første efterskole i Danmark åbner Vostrup Efterskole en Comedy-linje. Det skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Det bliver nok lidt sjovere at gå på Vostrup Efterskole fra næste skoleår. Som den første efterskole opretter de i Vostrup en Comedy-linje, hvor eleverne får mulighed for at prøve kræfter med det at være sjov. Det skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Eleverne skal udforske, hvordan humoren bruges kreativt, og hvordan man kan bruge det som et værktøj til at forstå verden.

- Det er måske en brøkdel, der ender med at blive komikere i sidste ende, men meningen er egentlig også at give eleverne en platform at arbejde videre ud fra. Humoren lader os tænke i nye baner og anskue verden fra andre vinkler, end vi er vant til, siger forstander Henrik Munch Søndergaard til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Forsmag i år

Selvom det først er fra næste år, at det bliver rigtig sjovt, så kan eleverne allerede i år få en smagsprøve på den nye linje. I løbet af året vil der nemlig blive afholdt en række camps, hvor comedy er på programmet på lige fod med musik og teater, som efterskolen i forvejen er kendt for.

quoteDet er måske en brøkdel, der ender med at blive komikere i sidste ende.

Henrik Munch Søndergaard, forstander, Vostrup Efterskole

Til den første camp, som bliver afholdt den 28.-30. oktober, kommer komikeren Carsten Eskelund for at holde en workshop i comedy. Campen er for elever fra 7. til 9. klasse, da det er nogle af dem, som potentielt set kan begynde som de første elever på linjen næste år.