Eftersøgning: Nu i Storåen

Beredskabsstyrelsen deltager i dag med dykkere i eftersøgning af den 75-årige Mejra Razanica.

15 mand fra Beredskabsstyrelsen Midtjylland har siden kl. 9 i morges deltaget i at finkæmme en del af Storåen ved Ikast i håb om at finde den forsvundne 75-årige Mejra Razanica.

- De værnepligtige, vi stiller med, er specialuddannede til den slags opgaver og kan specielle afsøgningstaktikker. Der er blandt andet dykkere med, som kan ligge og snorkle i overfladen af åen. Desuden har vi udstyr i form af avanceret ekkolod, som ret detaljeret kan kortlægge, hvad der ligger på bunden, oplyser vagthavende Lars Mikkelsen ved Beredskabsstyrelsen Midtjylland.

Desuden deltager politiet med hunde.

- Vi afsøger blandt andet tilstødende grøfter samt stisystemer, oplyser Ole Vanghøj, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.
Dagens aktion koncentrerer sig om det sted, hvor Bordingvej krydser Storåen og herfra bevæger eftersøgningen sig mod nordvest. Man fortsætter til det bliver mørkt.

Den 75-årige demente Mejra Razanica har siden juledag været forsvundet fra sit hjem i Nørregade i Ikast. Tidligere har eftersøgning med helikoptere været forgæves.

 

 

Vis stort kort