Efterlyst i narkosag kunne ikke løbe fra politiet

En 34-årig prøveløsladt og efterlyst mand blev torsdag aften anholdt i Skive. Nu er han i grundlovsforhør.

Politibil på gaden.jpg
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Siden den 7. august har en 34-årig skibonit været efterlyst. Torsdag aften bar efterlysningen frugt, oplyser Christian Toftemark Jørgensen, der er efterforskningsleder ved Lokalpolitiet i Viborg og Skive, til TV MIDTVEST.

Ved hjælp af adskillige tip fra folk, der har set ham, stødte en patrulje på en bil i Skive, hvori manden sad. Bilen standsede, og han forsøgte at stikke af til fods. Men han havde tilsyneladende ikke fået de hurtige sko på, da betjentene løb ham op og anholdt ham.

Havde glemt sportstaske med amfetamin

Årsagen til, at han blev efterlyst af politiet, er, at han på et diskotek i Skive havde glemt en sportstaske i garderoben. Da personalet kiggede i den for at identificere ejeren, fandt de en pose med noget mistænkeligt hvidt pulver. Derfor ringede de til politiet, der ville komme forbi. I mellemtiden kom den 34-årige tilbage for at hente den glemte taske, men personalet ville ikke udlevere den til ham og bad ham vente. Han stak i stedet af, og politiet kom efter aftale og hentede tasken. Det hvide pulver viste sig at være amfetamin.

Prøveløsladt

Uheldigvis for ham er han nu igen i politiets varetægt. For han har nemlig indtil torsdag været prøveløsladt efter en dom, hvor han egentlig har knap et halvt år i fængsel tilbage.

Retten i Holstebro har fredag besluttet at give den 34-årige en ubetinget straksdom på 1 år.