Efterlyser stjålet harddisk: Nu går opslaget viralt

Lene Willumsgaard fik stjålet sit kæreste eje - en harddisk med billeder og videoer af sin afdøde mand. Nu går efterlysningen af harddisken viralt.

Lene Willumsgaard
Foto: Privatfoto

- Kære Alle, jeg har haft indbrud her i weekenden i mit hus i Gjellerup ved Herning. Pyt med de materielle ting, som jeg har mistet, men min verden brød sammen, da jeg opdagede, at min lille røde eksterne harddisk (Seagate backup plus rød) var væk også 

Sådan begynder Lene Willumsgaards opslag på facebook, der siden hun postede det på facebook mandag eftermiddag er delt mere end 1800 gange. 

- Det betyder bare så uendelig meget for os. Vi kan bruge de billeder, ligesom man bruger en bog. Det er lettere at forholde sig til. Så har børnene et ansigt at forholde sig til og en situation at forholde sig til, siger Lene Willumsgaard.  

Det er en rød harddisk af mærket Seagate Backup, som Lene Willumsgaard, håber tyven vil aflevere igen. 
Det er en rød harddisk af mærket Seagate Backup, som Lene Willumsgaard, håber tyven vil aflevere igen. 

Natten til lørdag var hun og hendes tre børn i sommerhus. Imens var der indbrud i huset hjemme i Gjellerup.

- De har været det hele igennem. De har taget smykker. De har taget vores computere, børnenes playstation og min arbejdscomputer også. Og så harddisken, siger Lene Willumsgaard. 

Ingen backup tilbage nu

På harddisken lå billeder og videoer af familien fra da børnene var små, men også fra tiden, hvor Lene Willumsgaards mand, Anders, for tre år siden fik en hjernetumor og døde efter kun 43 dages sygdom. Med den stjålne harddisk er også forsvundet de sidste billeder og den sidste video fra hospice kort før han døde.

- Min ene søn var fem år gammel dengang. Jeg ved ikke, hvor meget man kan huske som 5-årig. Det er ikke meget. De her billeder og videoer er vigtige, når jeg skal fortælle børnene vores historie, siger en trist Lene Willumsgaard. 

Billeder og videoer lå på familiens computer. Harddisken var back-up. Men nu er begge dele altså væk.

- Jeg ved godt, jeg bare kunne have lavet en back-up ude i skyen. Det fik jeg bare aldrig gjort. 

Så nu er det alene de printede billeder familien har stående fremme, der er tilbage af fotoalbummet. Derfor lagde hun efterlysningen på facebook. 

Lene Willumsgaards efterlysning er gået viralt. 
Lene Willumsgaards efterlysning er gået viralt. 

- Jeg har ikke en dyt forstand på facebook. Men min datter siger, at det er helt vildt, som den er blevet delt, siger Lene Willumsgaard.  

- Og jeg har ikke lavet opslaget for at folk skal få medlidenhed med mig. Min situation er, som den er. Jeg håber bare, at efterlysningen på den her måde kan nå nogen, som ved hvor harddisken er. Eller nogen, som kender nogen, der har været i mit hus, siger Lene Willumsgaard. 

Læg den i postkassen eller send den

Lene Willumsgaard håber, at tyven eller tyvene vil aflevere familiens harddisk tilbage.

- De ved jo ca., hvor den kommer fra. Jeg tænker, de kan sende den. Eller lægge den i postkassen. De kan for den sags skyld bare lægge den ude foran døren. Det vil også være fint, siger Lene Willumsgaard.  

Harddisken er af mærket Seagate Backup. Den er rød. Se artikelbilledet.