Efter regn i hallen: Tag renoveres igen

Efter kampen mellem HC Midtjylland og Skjern Håndbold onsdag aftes måtte udskydes på grund af vand på banen, oplyser Messecenter Herning, at tage nu skal igennem en renoveringsproces.

Et utæt tag i den runde hal i Herning var onsdag aften årsag til, at kampen mellem HC Midtjylland og Skjern Håndbold måtte udskydes med en halv time. Det var kombinationen af regn og blæst, der fik vandet til at pible ind under taget og ned på banen, fortæller pressechef ved Messecenter Herning Torben Kølbæk. 

- Det begyndte med nogle få vanddråber under kampen mod KIF Kolding-København. Kort efter den kamp havde vi tagfolk oppe at se på utæthederne. De var også forbi igen i går eftermiddag, men de udberinger, der blev lavet var åbenbart ikke tilstrækkelige, siger pressechefen. 

Ledelsen hos Messecenter Herning holdt et kort møde torsdag morgen, hvor det blev besluttet, at håndværkerne skal tilbage på taget hurtigst muligt. 

- Det er dybt pinligt og mega uheldigt, at sådan noget her sker, siger Torben Kølbæk. 

Ny hal på vej

Årsagen til, at messecenteret ikke har sat en større renovering af taget i gang er, at der er en helt ny håndboldhal på vej. Derfor forsøger de sig med mindre reperationer. 

- I virkeligheden burde man skifte taget på den runde hal, men den får altså ikke den store tur, når den skal tages ud af drift - formegentlig indenfor et par år, siger pressechefen til TV MIDTVEST. 

I mellemtiden gør messecentret alt for at taget bliver så tæt som muligt. 

- Det skal bare fungere og derfor har vi også indkaldt håndværkere i dag. Vi gør alt for, at det ikke skal gentage sig, men vi kan ikke give garantier, siger Torben Kølbæk.

 

VIDEO: Se MCHs folk kæmpe mod vandet i Den runde hal: