E-handel med succes i Skive

En lokal netbutik har på få år skabt en god forretning på baggrund af god kundeservice.

Rito
Foto: TV MIDTVEST

Netbutikken Rito.dk, der sælger garn- og hobbyartikler, har siden sin spæde start for 2,5 år siden oplevet stor succes. Virksomheden har i øjeblikket i øjeblikket otte fuldtidsansatte, mens 12 andre medarbejdere er ansat på mellem 2-25 timer. Selvom det måske ikke lyder meget, har de danske nethandlere allerede fået øje på Rito.dk.

Derfor var de også nomineret i tre kategorier, da FDHI, Foreningen For Dansk Internet Handel, afholdte sit årlige arrangement for danske webshops, hvor i alt 12 priser bliver uddelt. Her var Rito.dk nomineret i to prominente kategorier, hvor de tog en andenplads i den i ene. Selvom det ikke blev til en førsteplads, er der ikke bekymring at spore i virksomheden.

- Vi har en enorm trafik på vores hjemmeside. Det, tror jeg, vi har, fordi vi er gode til kundeservice. Vi går ud fra princippet om, at kunden altid har ret – også selvom de ikke har det. Vi har afsat penge i vores budget, så kan vi kompensere med gaver, hvis vi laver fejl over for kunden, og det tror jeg, folk er blevet opmærksomme på, siger Dennis Drejer, indehaver af Rito.dk

Dennis Drejer vil ikke ud med, hvor mange besøgende hjemmesiden har på ugentlig basis, men han fortæller, at virksomheden gennem sin levetid har solgt så meget garn, at det ville kunne nå 2,2 gange rundt om jordkloden.