Druknet kvinde identificeret

En hjemmeværnskutter bjergede i går liget af en kvinde i Randers Havn. Det er den 26-årige Louise Smaakjær Jørgensen fra Daugbjerg, der har været forsvundet en måned.

24-03-09_daugbjerg.jpg

Det var en tilfældig forbipasserende på lystbådehavnen i Randers, der opdagede et lig drivende rundt i vandet. Han kontaktede hjemmeværnskutteren, der var i nærheden, og de fik bjerget kvindeliget.

- Retsmedicinernes resultat viser, at det er den 26-årige Louise Smaakjær Jørgensen, fortæller Østjyllands Politi.

Retsmedicinerne har brugt ligets tandsæt til at fastslå identiteten - en metode, der i følger politiet er 100 procent sikker.

Pårørende er underrettet

Efterforskningsleder Peter Bay Jensen fra Østjyllands Politi fortælle til TV/MIDT-VEST, at de pårørende til Louise Smaakjær Jørgensen er underrettet om, at det er hendes lig, der nu er fundet. Der er stadig ikke spor af hendes 40-årige kæreste, der også har været forsvundet siden den 8. marts 2009. Parret forsvandt efter en bytur i Randers. Efterfølgende fandt politiet kvindens briller og mandens jakke på havnekanten. Politiet har flere gange gennemsøgt Randers Fjord med blandt andet dykkere og helikoptere for at finde parret.

Læs også

Eftersøgning efter Daugbjerg-par slutStadig ingen spor af kæresteparKærestepar frygtes druknetHelikoptereftersøgning af kærestepar