Drømmen gik i opfyldelse: Nina og Mia købte et værtshus sammen

De har som bartendere holdt juleaften for stamgæsterne - og nu har Nina Dyremose og Mia Ankerstjerne så købt Onkel Toms Hytte i Holstebro.

1:42
Mia Ankerstjerne og Nina Dyremose er nu blevet værtshusejere. Se indslaget her.
Foto: Lasse Uttrup, TV MIDTVEST

De er 25 og 27 år.

Og nu kan Nina Dyremose og Mia Ankerstjerne kalde sig værtshusejere.

De har sammen købt værtshuset Onkel Toms Hytte i Holstebro, og dermed er en gammel drøm gået i opfyldelse. 

- Vi fik muligheden for at kaste os i det. Vi havde en masse ideer og tanker om, hvordan det kunne gøres anderledes. Og nu gør vi det så selv, forklarer Nina Dyremose.

Det at stå bag bardisken er bestemt heller ikke fremmed for de to unge kvinder.

De har arbejdet på Onkel Toms Hytte i fem et halvt og to år som bartendere, og derfor var de heller ikke i tvivl, da chancen bød sig. 

- Vi har brugt så mange timer herhenne, og det er blevet en stor del af vores liv. Stedet fortjener, at der er nogen, der gider det, siger Mia Ankerstjerne. 

Onkel Toms Hytte er et sted med mange stamgæster. Næsten som en stor familie, forklarer de to nye ejere.

- Man holder sammen - tænker på hinanden og værner om hinanden. Hvis der er en, der har fødselsdag, står vi gerne med morgenbrød og gør lidt ekstra ud af, det så han har en god dag. Det er alle de der små ting, som vi elsker at gøre for kunderne, siger Nina.

De to nye værtshusejere har tidligere bevist, at de gerne gør en ekstra indsats for gæsterne. Sidste år holdt de juleaften på værtshuset for de gæster, der ikke havde et sted at fejre højtiden.