To drenge kørt ned i Hee

Tirsdag blev to drenge fra Hee kørt ned i et fodgængerfelt i Hee. Den ene dreng fik kvæstelser i skulderen og på sit knæ. Den anden slap med knubs.

211112_fodgaengerfelt.jpg

Da to lokale drenge på 15 og 16 år skulle krydse et fodgængerfelt i Hee, blev de påkørt af en bil. Ifølge politiet overså bilisten de to drenge, og endte derfor med at påkøre drengene.

Uheldet sket på Holstebrovej i Hee. Her ville de to drenge krydse fodgængerfeltet, som forbinder den ene side af Hee med den anden.

Tidligere uheld

Det er ikke første gang, at skoleelever er blevet kørt ned i fodgængerfeltet, der ligger 100 meter fra skolen. I 2006 blev en pige kørt over af en lastbil, og i 2004 blev en anden pige kørt ned.

Efterfølgende tog en gruppe borgere kontakt til Vejdirektoratet, for at høre, om man ikke kunne gøre noget ved fodgængerfeltet, så børnene kunne komme sikkert over vejen. Men borgerne har ikke hørt fra direktoratet.

- Hvis det virkelig er rigtigt, at de ikke har hørt fra os, så er det selvfølgelig beklageligt. Vi lægger stor vægt på, at de borgere der henvender sig om trafiksikkerhedsmæssige forhold, de skal have svar på deres henvendelse, siger Martin Østergaard Nielsen, pressechef i Vejdirektoratet.

Men nu er der altså sket endnu et uheld. Bilen kom ifølge politiet nord fra, og føreren var en mand fra Holstebro. Han vil nu blive sigtet for brud på færdselsloven.

En af de kommende dage til Vejdirektoratet sende en medarbejder til Hee for at undersøge, om der kan gøres noget ved fodgængerfeltet.

Det var her i fodgængerfeltet, at uheldet sket:

Vis stort kort