Dramatisk villabrand i Struer

En snarrådig far fik kort før kl. fem i morges reddet to børn og sin kone ud af et brændende hus, men man frygtede, at endnu et barn var i huset.

Brand_1.jpg

En villa på Struerdalvej i Stuer stod klokken kvart i fem i morges i flammer, men det lykkedes faren i huset at få reddet to børn på 6 og 9 år ud af et vindue i børneværelset, og moren blev også reddet ud. Alle fire måtte på hospitalet til observation for røgforgiftning.

Da brandvæsnet nåede frem lød meldingen dog, at familiens tredje barn, en pige på 17 år, formentlig var inde i huset, så brandvæsnet tilkaldte ekstra mandskab og sendte røgdykkere ind. Men det viste sig senere, at pigen slet ikke var kommet hjem fra en aften byen, så ingen personer kom altså til skade ved branden. 

Snarrådig familiefar

Faren, der nåede at redde to børn ud af huset, var meget snarrådig, lyder det fra indsatslederen fra Struer Beredskab.

- Han har virkelig tænkt hurtigt og bevaret roen, den far. Og han var til stor hjælp for os, da vi nåede frem og bevaret roen, fortæller Claus Christensen, der på stedet blev mødt af en mand bare iført undertøj i den kolde sne.

Voldsom brand

Branden var i følge indsatsleder Claus Christensen fra Struer Beredskab startet i stuen, og huset var overtændt, da de i alt 16 brandfolk nåede frem. Det tog omkring to en halv time at slukke branden, og huset er nu helt ubeboeligt.

Præcis hvad der startede branden er uvist, men politiets brandteknikere undersøget huset på mandag.