Drabssigtet flygtet

Den mand, der er sigtet for drab i Holstebro, er nu på flugt.

Den 28-årige mand, der er sigtet for drabet på Birthe Christiansen i Holstebro, stak onsdag af i forbindelse med en mentalundersøgelse på det psykiatriske hospital i Aalborg.

Lederen af drabsefterforskningen hos Midt- og Vestjyllands, vicepolitiinspektør Michael Kjeldgaard, oplyser, at politiet betragter den 28-årige som farlig - vurderet ud fra den forbrydelse, han er sigtet for.

Leder i Holstebro

Nordjyllands Politi oplyser, at flugten skete efter at betjente fra Midt- og Vestjyllands Politi havde afleveret den 28-årige på hospitalet. Da betjenene havde forladt stedet, lykkedes det ham at flygte ud af et vindue.

Politiet har ledt efter ham med hundepatruljer - indtil videre uden held. Midt- og Vestjyllands Politi er også gået ind i eftersøgningen. Vagtchef Kjeld Nedergaard oplyser, at politiet leder forskellige steder, da det ikke kan udelukkes, at den sigtede søger tilbage til Holstebro.

Kjeld Nedergaard understreger, at folk straks skal ringe til politiet, hvis de skulle se den eftersøgte. Man skal ikke forsøge selv at kontakte ham.

Den sigtede stammer fra Somalia - han er 171 centimeter, almindelig til kraftig bygget og med karseklippet hår. Han bar en grå jakke, blå cowboybukser og røde kondisko.

Interview med vagtchef ved Nordjyllands Politi, Peter Redder: