Drabet i Borris: To mænd varetægtsfængslet

De to sigtede i drabssagen er i dag blevet varetægtsfængslet i fire uger.

0:23
Vicepolitiinspektør Jim Hansen fra Midt- og Vestjyllands Politi fortæller her om baggrunden for de to anholdelser.

Ved Retten i Herning er to mænd på henholdsvis 31 og 38 år blevet varetægtsfængslet i fire uger.

De to mænd blev tidligere på dagen anholdt og sigtet for drabet på en 47-årig mand fra Tarm, som søndag blev fundet død i et naturområde nær Borris ved Skjern. I dag gik Midt- og Vestjyllands Politi ud med nyheden om, at manden blev myrdet, og at to mistænkte skulle fremstilles i grundlovsforhør.

De to anholdte er i eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger med basis i det, man kalder begrundet mistanke. Begge mænd nægter sig dog skyldige, og de har derfor kæret til Landsretten. 

- Efterforskningen kommer til at fortsætte. Nu skal vi have klarlagt de nærmere omstændigheder omkring dødsfaldet og hvad der er hændt, så det bliver med afhøringer og tekniske undersøgelser, siger vicepolitiinspektør Jim Hansen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Ifølge sigtelsen er den 47-årige slået ihjel i et engområde ved Borris. Politiet betragtede fra starten dødsfaldet som mistænkeligt, og en obduktion har vist, at den 47-årige døde efter flere knytnæveslag og slag med et stumpt instrument i hovedet. Ifølge politiet kendte begge de sigtede mænd den 47-årige. 

Landsretten afgør onsdag eller torsdag, om varetægtsfængslingen skal fastholdes.