Døtre skal redde hotelkæde

Jonna Kjeldsen har trukket sig fra bestyrelsen i hotelkæden Montra Hotels. Hendes to døtre skal forvandle 20 års underskud til plus. (foto: Google Streetview)

hotelhanstholm.jpg

Efter 20 år med et samlet underskud på 105 mio. kroner trækker stifter og ejer af Montra Hotels, Jonna Kjeldsen sig nu tilbage fra bestyrelsen i den hårdt pressede familievirksomhed, skriver Børsen.

I stedet tager Jonna Kjeldsens to døtre plads i bestyrelsen og skal ny forsøge at vende det voldsomme underskud til et plus.

- Vores allerførste prioritet er selvfølgelig at få økonomien til at hænge sammen. Vi forventer helt klart et positivt resultat ved udgangen af 2016, siger datteren og nyt bestyrelsesmedlem Sanne Kjeldsen Westmark til dagbladet Børsen.

Sammen med søsteren Anita Kjeldsen Boom vil hun nu forsøge at sætte sit eget præg på hotelkæden som har fire hoteller; to omkring Aarhus, et i Hirtshals og et i Hanstholm.

De to søstre har især fokus på hotellet i Hanstholm, som ifølge dem har de største udfordringer.

- Jeg tror, at konceptet skal laves om. Det skal være mere som et resort. Det skal appellere til surfere eller lystfiskere, eller hvad der nu kan få danskerne til at køre til hanstholm og blive der, siger Sanne Kjeldsen Westmark til avisen.

Jonna Kjeldsen stiftede Montra Hotels for 23 år siden med sin mand, Mogens Kjeldsen. Pengene kom fra Mogens Kjeldsens salg af virksomheden Electromatic for omkring 300 mio. kroner.