Dømt for knivdrab i Gullestrup

En 44-årig mand blev i dag fundet skyldig og skal 12 år i fængsel for drabet på den 51-årige Chris Rasmussen fra Gullestrup.

Samtlige dommere og nævninge ved retten i Herning dømte her til formiddag den 44-årige Rene Vesterby Mikkelsen til 12 års fængsel for drabet på den 51-årige Chris Rasmussen fra Gullestrup.

Den 44-årige nægtede sig ellers skyldig, da han tirsdag sad foran dommeren i et nævningeting ved retten i Herning. Men i dag fandt nævningetinget beviserne så stærke, at han blev kendt skyldig i drab.

Den 51-årige blev i marts fundet død efter en brand i en lejlighed i Lyngens Kvarter. Politiet fandt senere ud af, at han var blevet dræbt med adskillige knivstik, inden der blev sat ild på lejligheden.

I retssagen kom det frem, at politiet har fundet blod på den tiltalte tøj, ligesom der blev fundet fingeraftryk på den kniv, der blev brugt ved drabet. Anklagerens måske vigtigste bevis er optagelserne af det opkald til alarmcentralen, som den dræbte foretog kort før drabet. Den tiltalte erkendte i retten, at man også kunne høre hans stemme på optagelsen.

01:50 Luk video