Dommer erkender fejl i VFF nederlag

Fodbolddommer Kenn Hansen erkender, at han begik en dommerfejl i forbindelse med FCK's scoring i 1-0-sejren over Viborg. (ARKIVFOTO)

vff-fcn.jpg

Bølgerne gik højt efter superligakampen mellem FC København og Viborg søndag i Parken, da Viborg-lejren rasede over den situation, som førte til FCK's afgørende 1-0-scoring.

Nu erkender kampens dommer, at han begik en fejl i situationen.

- Jeg havde ikke set den pågældende situation på tv efter kampen. Men efterfølgende har jeg set det igennem, og jeg medgiver, at det var en forkert beslutning. Bolden lå ikke stille, og det var en fejl, siger Kenn Hansen til Ekstra Bladet.

Han uddyber:

- Jeg lagde ikke mærke til det i kampen, men jeg har ikke behov for at uddybe mere.

Kenn Hansen siger til avisen, at han godt forstår, at Viborg var sure efter kampen, og at han ikke ønsker at kommentere flere situationer fra kampen.

Situationen udspillede sig, da Youssuf Toutouh kort ind i anden halvleg scorede FCK's sejrsmål efter et frispark, hvor bolden ikke nåede at ligge stille, som den efter reglerne skal, før Thomas Delaney sparkede den frem ad banen.

Både under og efter opgøret var Viborg-træner Johnny Mølby rasende over situationen.

- Den ser meget kontroversiel ud. I mine øjne ligger den bold ikke stille. Den hopper, og det jeg 100 procent sikker på. Det er ærgerligt, siger Johnny Mølby.

- Fjerdedommeren stod og kiggede i samme retning som mig, så jeg forstår det ikke. Hvorfor står de der, hvis de ikke byder ind med ting, spurgte Viborg-træneren.

Efter kampen ønskede Kenn Hansen ikke at kommentere situationen over for pressen eller Viborgs træner.

 

/ritzau/