Dom i kæmpe narkosag

De tre tiltalte i landsdelens hidtil største narkosag fik hårde dommme i ved retten i Herning. To mænd og en kvinde stod tiltalt for at have smuglet og solgt 2,4 ton hash og næsten 15 kilo amfetamin.

Hash klump.jpg

Der var  hårde domme til de tre tiltalte, da retten i Herning tirsdag afsagde dom i Midt- og Vestjyllands største narkosag nogensinde.

Den 60årige hollandske, Adrian Baan, har fået 12 års fængsel. Efter han har afsonet straffen, bliver han udvist af Danmark og får indrejseforbud. Den 60 årige hollænder har udbedt sig betænkningstid, til at beslutte om dommen skal ankes, da hans forsvarer ikke var til stede under domsafsigelsen.

Den 47årige, Claus Riise, fra Herning, fik også en hård dom på 14 års fængsel. Claus Riise valgte at anke dommen på stedet.

Den 48årige, Tove Fonnesbæk, er idømt fire års fængsel. Også hun valgte at anke dommen på stedet. På grund af hendes begrænsede rolle i sagen bliver hun ikke varetægtsfængslet under ankesagen.

Sagen kort

I november sidste år fandt politiet under en ransagning ikke færre end to millioner kroner i kontanter og 14,4 kilo amfetamin i en 48 årig kvindes villa i Herning. Udover det fandt politiet 2,4 ton hash og bunker ulovlige våben og ammunition.