Dørmand stukket ned i sit hjem: Tre mænd anholdt

Midt- og Vestjyllands Politi har anholdt tre personer i sagen om en mand, der søndag morgen blev stukket ned med en kniv i sit hjem i Silkeborg.

Det var her på Lyngbygade i dørmandens hjem, at han blev stukket ned med en kniv.
Det var her på Lyngbygade i dørmandens hjem, at han blev stukket ned med en kniv.
Foto: Peter Erfurt, 24-7news

Midt- og Vestjyllands Politi fortæller nu på twitter, at de har anholdt tre mænd i sagen, hvor en dørmand søndag morgen blev stukket ned med en kniv i sit hjem på Lyngbygade i Silkeborg.

Politiet har tidligere fortalt, at offeret er blevet opereret på Universitetshospitalet i Skejby og er uden for livsfare. Politiet er fortsat meget sparsomme med oplysninger i sagen, men fortæller nu også, at manden var dørmand. Om hans arbejde havde noget med knivstikkeriet at gøre, vil politiet dog hverken be- eller afkræfte. Heller ikke om politiet forventer at lave flere anholdelser i sagen. 

- Efterforskningen er stadig i gang, men på nuværende tidspunkt koncentrerer vi os om de tre anholdte mænd, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen, der ikke ønsker at fortælle mere om de nærmere omstændigheder.  

De tre anholdte fremstilles i grundslovsforhør mandag formiddag. Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre. Det betyder, at retten kan beslutte at udelukke offentligheden fra retten.