Dødsulykke på byggepladsen ved Regionshospitalet Viborg

I forbindelse med kranhejsning af ventilationskanaler er en 59-årig mandlig håndværker faldet 7-8 meter ned på jorden og afgået ved døden.

byggeplads_viborg.jpg
Foto: TV MIDTVEST

Kl. 12.45 fredag er der sket en dødsulykke på byggepladsen ved Regionshospitalet Viborg. I forbindelse med kranhejsning af ventilationskanaler er en håndværker faldet 7-8 meter ned på jorden.

Det oplyser Region Midtjylland i en pressemeddelelse. 

Ambulance og lægebil var hurtigt til stede på pladsen. Men trods forsøg på genoplivning stod den 59-årige mands liv ikke til at redde.

Alle medarbejdere på byggepladsen er fredag eftermiddag blevet samlet til debriefing, og der tilbydes krisehjælp til dem, der har behov for det.

Vil undersøge procedurer

Arbejdstilsynet informeres, politiet gennemfører afhøringer, og der arbejdes ikke yderligere på byggepladsen fredag. Byggeledelsen leverer redegørelse til hospitalsledelsen inden for få dage.

- Vi er dybt berørte af ulykken, og vores tanker går til afdødes familie og kolleger. Vi prioriterer arbejdsmiljø utrolig højt og skal nu undersøge, om ulykken giver anledning til ændrede procedurer omkring vores kraner, siger Lars Dahl Pedersen, hospitalsdirektør Hospitalsenhed Midt.