Dødsbrand i campingvogn skyldes gasvarmer

Politiet har endnu ikke fastslået identiteten på den person som omkom, da en campingvogn udbrændte ved Viborg onsdag aften.

Dødsbrand Campingvogn

Identiteten på den omkomne ved onsdagens brand i en campingvogn er stadig ukendt. 

Politiet har haft teknikere på stedet både onsdag nat og torsdag. Brandårsagen menes at være en defekt gasvarmer, som har antændt campingvognen. 

- Der var ikke noget elektricitet i campingvognen, så vi har mistanke til en gasvarmer, som stod i campingvognen, siger politikommissær Henrik Thomasen fra lokalpolitiet i Viborg.

Brandvæsen og politi blev alarmeret til branden kort før midnat onsdag aften. Ilden var opstået i en udlejet campingvogn i nærheden af en ejendom ved Kratskoven.

Campingvognen udbrændte totalt og en person, der opholdt sig i campingvognen, omkom i forbindelse med branden. Det er formentlig campingvognens 65-årige beboer, men politiet mangler stadig at kunne fastslå identiteten ved hjælp af DNA-spor. 

- Vi har en formodning om, hvem den omkomne er, men vi afventer stadig de endelige DNA-resultater, før vi melder noget ud, siger politikommissær Henrik Thomasen fra lokalpolitiet i Viborg.