Dødsfald: Politi mistænker ulykke

Fem timer efter fundet af en død mand i Silkeborg, efterforsker politiet stadigvæk sagen som et mistænkeligt dødsfald. Men efterforskningen peger indtil videre mest på en ulykke.

Afspaerring_silkeborg_0.jpg

En borger gjorde klokken 06.50 lørdag morgen et makabert fund centralt i Silkeborg.

Borgeren fandt en død mand liggende ved søbredden på Silkeborg Langsø på den vestlige side af Viborgbroen og slog straks alarm til politiet, der var fremme kort tid efter.

- Omstændighederne gjorde, at vi skulle undersøge dødsfaldet nærmere, forklarede vagtchef ved Midt - og Vestjyllands Politi, Anders Olesen i morges til TV MIDTVEST.

Det var blandt andet måden, manden lå på, der gjorde, at politiet kategoriserede dødsfaldet som mistænkeligt.

Undersøges nærmere

Den afdøde mand, der blev fundet liggende på maven, er fem timer efter fundet kørt til retsmedicinsk institut i Aarhus, hvor retsmedicinerne nu skal undersøge sagen nærmere.

- Vi opretholder afspærringen af stedet, hvor han er fundet, i tilfælde af, at de retsmedicinske undersøgelser peger på drab, men lige nu har vi en kraftig mistanke om, at der er tale om en ulykke. Men det er endnu for tidligt at slå helt fast, fortæller vagtchefen.

Viborgbroen åben for trafik

Viborgbroen var som følge af fundet spærret for al trafik, og først nu flere timer senere er det altså igen muligt at passere broen i Silkeborgs centrum.

Politiet fortæller, at den afdøde er en midaldrende mand fra lokalområdet i Silkeborg. De pårørende er endnu ikke underrettet, hvorfor det stadigvæk er sparsomt med oplysninger.

Se et kort interview med vagtchef Anders Olesen her:

0:43