Dobbelt succes til Team Tvis Holstebro

Patrick Westerholm og Pether Krautmeyer fra Team Tvis Holstebro er kåret til årets trænere.

Det er anden sæson i træk, at Patrick Westerholm kåres som årets træner.
Det er anden sæson i træk, at Patrick Westerholm kåres som årets træner.

TTH's to ligacheftrænere Patrick Westerholm og Pether Krautmeyer blev lørdag kåret som årets træner i henholdsvis Boxerligaen og Primo Tours Ligaen.

For første gang kommer årets trænere fra samme klub. Det er samtidig anden sæson i træk, at Westerholm løber med hæderen.

- Det er altid rart at blive anerkendt af sine kollegaer for det arbejde, man leverer. Så jeg er selvfølgelig både glad og stolt, siger Patrick Westerholm og roser sine omgivelser:

- Jeg har i assistenttræner Søren Hansen, målmandstræner Michael Bruun og Pether Krautmeyer tre fantastiske sparringspartnere, og sammen med 18 spillere, der har leveret en forrygende sæson, skal de gives en stor del af æren, lyder det fra Westerholm.

Vi har netop bestræbt os på at lave et stærkt firemands trænerteam.

Sparrer på kryds og tværs
Samme toner lyder fra Pether Krautmeyer.

- Jeg er meget glad og meget stolt. Og jeg kan sige det samme som Patrick: Søren, Michael og Patrick indgår i et fremragende team, der arbejder utrolig godt sammen og kan sparre på kryds og tværs til både træning og kamp. Sammen har vi fået lavet et meget velfungerende og givende trænermiljø i TTH, siger Pether Krautmeyer og roser derefter sine spillere.

- Jeg har trænet et hold, der som jeg har troet på det umulige - og gjort det umulige, siger han.

Yderligere optimering
John Mikkelsen, direktør i TTH, er på klubbens vegne stolt over kåringerne af de to trænere.

- Vi har netop bestræbt os på at lave et stærkt firemands trænerteam og et miljø, hvor de forskellige trænere ser på tværs af deres hold og supplerer hinanden med de forskellige kompetencer, som de hver især har.

- Kåringerne af Patrick og Pether understreger, at det arbejde har været en succes, og vi vil i de kommende sæsoner fortsætte med at optimere miljøet for vores trænere. Det sker blandt andet ved at ansætte to nye talentansvarlige, oplyser John Mikkelsen.