Dobbelt-indbrud i Aalestrup

Politiet efterlyser flere gerningsmænd, efter to indbrud på en uge i samme forretning.

Ejerne af guldsmeden Biksen i Aalestrup er dybt rystede, efter de for anden gang på en uge er blevet ramt af indbrud. Første indbrud skete tirsdag, og natten til mandag kom gerningsmændene så igen.

- Vi havde kun lige nået at rydde op og stille nye montrer op, og så står vi i det igen, fortæller den ene ejer Svend Ejlskov.

Han var selv ved at komme i nærkontakt med gerningsmændene, da disse flygtede i en sølvgrå Audi.

- Jeg tror, jeg var fremme ved butikken fire og et halvt minut efter indbruddet. Jeg mødte gerningsmændene, da de var på vej derfra igen og var nærmest ti centimeter fra at ramme deres bil, fortsætter Svend Ejlskov.

Han beskriver flugtbilen som en lysegrå Audi A6 eller A8 - med nogle bemærkelsesværdigt flotte fælge.

Fanget på video

Svend Ejlskov er overbevist om, at det er de samme gerningsmænd, der er slået til to gange på en uge. Han har nemlig overvågningsvideo fra begge indbrud.

- De er meget nemme at kende, selvom de har huer over hovedet. De går målrettet efter ure og smykker.

Sammen med sin kone og medejer Connie Hvid er Svend Ejlskov nu for anden gang ved at gøre op, hvor meget der er forsvundet ved indbruddet.

- Vi nåede ikke engang at få overblik over, hvor meget der var væk i tirsdags, og nu sidder vi her så igen, vores forsikringsmand er også dybt rystet, fastslår Svend Ejlskov.

Vidner efterlyses

Vidner der har set den sølvgrå Audi eller har opfanget andet i forbindelse med indbruddene i løbet af den seneste uge opfordres til at kontakte politiet på telefon 114.

Se overvågningsbilleder her:

00:39 Luk video