Dobbelt afgang i TTH-ledelsen

Både Poul Madsbjerg og Bruno Mikkelsen fra Team Tvis Holstebros øverste ledelse forlader klubben.

Team Tvis Holstebro kommer til at mangle et par markante herrer, når spillerne går på banen igen efter vinterpausen, og en ny arena skal indvies. Poul Madsbjerg, som har været tilknyttet klubben siden 2000, som blandt andet direktør og de seneste måneder som konsulent, har nemlig valgt at sige stop. Poul Madsbjerg skal i stedet begynde i en stilling som kommunikationsansvarlig hos Aalborg Håndbold fra 1. februar, hvor han også skal stå for at sælge sponsorater.

Team Tvis Holstebros direktør Jacob Jørgensen erkender, at det bliver et stort tab for klubben, at Poul Madsbjerg ikke længere vil have sin daglige gang på ledelsesgangen, men på den anden side kommer afgangen ikke som et chok.

- Hvis man er pessimist, så vil man selvfølgelig blive slået ud af sådan en nyhed, men hvis man vælger at se optimistisk på det, så ser vi nu muligheder for at lave en interessant omstrukturering i klubben, forklarer Jacob Jørgensen.

Han forklarer desuden, at klubben er i en situation, hvor fremtidens målsætninger og struktur skal revurderes, og både niveauet på banen og i ledelsen skal sættes en tak op. Derfor skal der i løbet af den kommende tid ansættes nye folk til håndboldklubbens ledelse.

Kort tid i trøjen

Mens Poul Madsbjerg har været tilknyttet klubben over en ti-årig periode, så har eventchef Bruno Mikkelsen kun været hos Team Tvis Holstebro siden oktober 2010. Han har nu fratrådt efter eget ønske og søger efter sigende at finde et job uden for sportens verden.