DM i app aflyst: Udviklere har for travlt

I denne uge skulle der være afholdt Danmarksmesterskaber i app, men det er arrangørerne blevet nødt til at aflyse, fordi udvikler melder fra. De har for travlt.

19AppUdvikling.Consolidated.01.transfer_0.jpg

Hos de danske app-udviklere har de meget travlt for tiden. De har for travlt til at konkurrere med hinanden og slippe kundernes behov i et par dage.

- I år har været helt vanvittigt. Vi synes egentligt, at tendensen steg sidste år, men i år har været helt utrolig, siger Karsten Gråbæk, der er kontaktchef i firmaet Attityde i Silkeborg.

Udviklerne har så travlt, at de har været nødt til at melde fra til DM i app-udvikling, der skulle være afviklet torsdag og fredag.

Danmarksmesterskaberne skulle være afholdt i Silkeborg, men grundet mange afbud, har arrangørerne måtte aflyse.

- Vi har været i kontakt med rigtig mange appudviklere, og meldingen er stort set den samme alle steder: Det er spændende, det vil vi rigtig gerne, men vi har desværre ikke tid i øjeblikket, siger Torben Vilsgaard, der er direktør for Erhvervs Silkeborg, som skulle stå bag DM i app.

For det er ikke længere bare spil og underholdning, man kan finde blandt apps. Det er i den grad også virksomheder, der vil have en app til enten internt brug eller til at sælge sit produkt.

Det er da også grunden til, at de mange udviklere har fået ekstra travlt.

- I dag kommer det meget mere konkret fra virksomhederne, der siger, vi har brug for det her, der kan løse det her i vores virksomhed. Så der har det ændret sig rigtig meget, siger Karste Gråbæk fra Attityde.

Efter årets aflysning vil arrangørerne overveje, om der er grundlag for at lave DM i app næste år.