Direktør om Rask-farvel: Vi er ærgerlige

Viborg-staben havde håbet på, at Mikkel Rask ville fortsætte i klubben i stedet for et skifte til AGF.

mortenjensen.jpg
Foto: Kasper Riis Kristensen, TV MIDTVEST

Efter 240 kampe i den grønne trøje blev gårsdagens hjemmekamp mod OB den sidste for 33-årige Mikkel Rask. Fra årsskiftet starter den nu tidligere anfører op hos ligakonkurrenterne AGF, når hans kontrakt med Viborg FF udløber. Dermed får AGF ham kvit og frit.

- Mikkel Rask har været en hundrede procent dedikeret spiller, som har været fantastisk omkring det at skabe en stærk defensiv linje. Han har været med på en lang rejse med klubben, og vi er kede af at sige farvel. Men når det er sagt, så er vi klar over, at det er en del af gamet at sige farvel til spillere, siger direktør i Viborg FF, Morten Jensen og fortsætter:

- Han har valgt at tage en udfordring et nyt sted, så vi siger tak for tiden i Viborg. Der skal to parter til at indgå en ny aftale, og her har Mikkel været helt fair. Han har undersøgt sine muligheder, så der har hele tiden været en risiko for, at han ville forlade klubben. Det kommer ikke som en kæmpe overraskelse, for vi har haft en åben dialog overvejs.

Mikkel Rask og Viborg FF har haft et svært efterår. Klubben overvintrer på Superligaens sidsteplads efter 1-1kampen mod OB i går, så mens spillerne går på vinterferie, skal direktøren for alvor i arbejdstøjet for at styrke holdet.

- Vi prøver hele tiden at blive bedre, og det skal vi blive Tabellen lyver ikke, så er det en form for manglende dygtighed, vi mangler. Nu skal der skabes en forandring, og en af de mekanismer, vi kan sætte i værk, er en ny spillertrup, og det kommer vi til at have fokus på, siger Morten Jensen.

Mikkel Rask har fået en 1,5-årig kontrakt i AGF.