Dieseltyv anholdt efter biljagt

Dieseltyv havnede i grøften da han ville stikke af fra politiet

Politipatrulje jagtede i nat en dieseltyv i Sdr.Felding
Politipatrulje jagtede i nat en dieseltyv i Sdr.Felding

En rutinemæssig politi-kontrol endte i nat med en hidsig biljagt og efterfølgende anholdelse af en 32-årig mand fra Vildbjerg, der viste sig at have bilen fyldt med stjålet diesel-olie.

En politipatrulje fra Midt- og Vestjyllands Politi, stødte i Sdr. Felding området ind i en mistænkelig personbil og bad føreren om at standse køretøjet. 

I stedet for at stoppe, speedede chaufføren bilen op og ville stikke af fra betjentene. Efter en biljagt over nogle kilometer, kørte person-bilen i grøften på Vejlevej syd for Sdr. Felding.

Her anholdt politipatruljen den 32-årige mandlige, fører. I bilen fandt politiet værktøj til at tømme diseltanke og flere dunke med diesel-olie.

Vagtchef Lars Even fra Midt- og Vestjyllands Politi fortæller, at gerningsmanden ud over diseltyveriet og forsøg på at stikke af fra ordensmagten, bliver sigtet for at have kørt bil uden kørekort.

Den 32-årige er tidligere blevet frakendt retten til at køre bil. Desuden er han kendt af politiet for flere tilfælde af disel-tyverier, det seneste fblev begået for blot et par måneder siden.