DHF: Fløjspiller må spille med hjelm

DHF har besluttet, at HC Midtjyllands fløjspiller Jørgen Rasmussen må spille med hjelm resten af sæsonen.

010911_HC_Midtjylland.jpg

Dansk Håndbold Forbund, DHF, har onsdag eftermiddag givet dispensation til HC Midtjyllands fløjspiller Jørgen Rasmussen. Han må nu spille med hovedbeskyttelse resten af sæsonen.

- Vi er glade for, at Jørgen har fået dispensation for resten af sæsonen. Det er kun rimeligt, siger Peter Andersen, direktør i HC Midtjylland.

Jørgen Rasmussen har spillet med hovedbeskyttelse, siden han i en kamp pådrog sig en kraftig hjernerystelse. Den var så alvorlig, at der gennem længere tid var tvivl om, hvorvidt han nogensinde kom til at spille håndbold igen.

- Vi har håbet på en fornuftig løsning, for det her er jo ikke for at genere nogen. Det handler udelukkende om spillernes sikkerhed, og det er det vigtigste, siger Peter Andersen.

Kovending for DHF

Onsdag formiddag oplyste DHF ellers, at de havde besluttet, at Jørgen Rasmussen ikke længere måtte spille med hovedbeskyttelse. Det vakte vrede hos HC Midtjylland.

- Det er fuldstændig vanvittigt. Vi kan ikke forstå, hvad begrundelsen er, og vi synes, at det er at gå langt, langt over stregen at komme med sådan et forbud, sagde Peter Andersen tidligere på dagen til TV MIDTVEST.

Klubben havde svært ved at forstå forbuddet, der ville holde fløjspilleren ude af aftenens kamp mod Aalborg Håndbold.

- Jørgen er ikke tryg, når han spiller uden sin hovedbeskyttelse. Han har på forhånd meddelt, at han ikke vil spille i aften, hvis forbuddet ikke bliver ophævet,  lød det fra Peter Andersen.

I løbet af dagen har HC Midtjylland arbejdet på at få ændret forbuddet inden aftenens kampstart. Det endte altså med, DHF alligevel ikke kom med et forbud.