DGI-formand stopper efter 10 år

Formanden for DGI-fodbold, vestjyden Kaj Kirk, takker i dag af efter 10 år på posten.

061110KajKirk001.jpg

Vestjyden Kaj Kirk fra Ulfborg stopper i dag som formand for DGI-fodbold. Den erfarne ildsjæl har blandt andet været med til at gennemføre fodboldskoler i sommerferien og 7- mandsfodbold. DGI-fodbold er i hans periode vokset med flere end 20.000 medlemmer, så der i dag er 274.000 medlemmer i mere end 1.300 foreninger.

Afløseren er fundet

Ny formand blev Lars Bjerre Jakobsen. Han er ikke erfaren som folkevalgt på landsplan, men lørdag tog han springet og stillede op til valget som formand for DGI-fodbold, da DGI afholdt sit ordinære årsmøde i DGI-byen i København. Da Lars Bjerre Jakobsen var den eneste formandskandidat, blev han naturligvis valgt til formandsposten for de kommende to år. Den 50-årige Lars Bjerre Jakobsen stillede op til posten efter indstilling fra bestyrelsen i DGI-fodbold og på opfordring fra flere andre.

- Det lå mig lidt fjernt, da jeg først blev spurgt. Jeg havde det slet ikke tankerne, lyder det fra den nyvalgte formand for DGI fodbold, der med knap 280.000 medlemmer er den næststørste idræt under DGI.

Silkeborgenseren er i dag indkøber, men er uddannet møbelsnedker, og han har blandt andet været turneringsleder for fodbold under DGI Midtjylland.