DF: Ikke ok at hænge journalist ud i pressen

Dansk Folkepartis pressechef Søren Søndergaard kommenterer lørdag sagen om viceborgmester i Skive Kommune Preben Andersens udtalelser i Skive Folkeblad

Preben Andersen web.jpg

Viceborgmester i Skive Kommune og folketingskandidat for Dansk Folkeparti Preben Andersen mistænkes for at have brudt sin tavshedspligt. Derfor har kommunen nu igangsat en undersøgelse, der skal afgøre, om Preben Andersen er gået over stegen med sine udtalelser i et læserbrev i Skive Folkeblad.

Pressechef i Dansk Folkeparti Søren Søndergaard siger lørdag til TV MIDTVEST, at det ikke er okay, at hænge en navngiven journalist ud i pressen, men mener samtidig Preben Andersen har undskyldt.

- Preben Andersen har flere gange beklaget og undskyldt, at han har hængt journalisten ud, og så er den side af sagen på plads. Nu afventer vi resultatet af undersøgelsen om tavshedspligt, før vi har flere kommentarer til sagen, siger Dansk Folkepartis pressechef Søren Søndergaard.

Se et indslag om uenighederne:

3:38
Skive Kommune har sat gang i en undersøgelse, der skal afgøre om DF'eren Preben Andersen er gået over stregen i en sag om udtalelser i Skive Folkeblad.

Hør Preben Andersen forklare hvorfor han ikke er gået over stregen:

1:40