Politi leder efter ejere til tyvekoster: - Det vil hjælpe os i vores videre opklaring af sagen

Der er tale om stjålne halskæder, ringe og armbånd.

Kontakt politiet på telefonnummer 114, hvis du kan hjælpe i sagen(arkivbillede).
Kontakt politiet på telefonnummer 114, hvis du kan hjælpe i sagen(arkivbillede).
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Østjyllands Politi og Midt- og Vestjyllands Politi leder efter ejere af smykker, som er blevet stjålet.

Det sker, efter Østjyllands Politi den 14. maj anholdte en 53-årig mand i forbindelse med et tricktyveri.

- Vi vil meget gerne finde ud af, hvor smykkerne stammer fra. Både så folk kan få deres smykker tilbage, men også fordi det vil hjælpe os i vores videre opklaring af sagen, skriver politikommissær i Særlig Efterforskning Vest, Flemming Nørgaard, på politiets hjemmeside.

Særlig Efterforskning Vest ved, at tricktyven sammen med andre har været i Viborg, hvorfor smykkerne også kan stamme derfra – eller være stjålet fra andre adresser omkring den 14. maj.

Der er tale om halskæder, ringe og armbånd.

På billederne nedenfor ses smykkerne. Kontakt politiet på telefonnummer 114, hvis de er dine, eller hvis du kender ejeren.

 
 
Foto: Særlig Efterforskning Vest
 
 
Foto: Særlig Efterforskning Vest
 
 
Foto: Særlig Efterforskning Vest

Ældre kvinde alarmerede politiet

Særlig Efterforskning Vest kom på sporet af den 53-årige mand, da en ældre kvinde fra Aarhus fik mistanke om noget lusket.

Det skete, da et par fremmede mænd foregav sig for at være håndværkere og på den måde skaffede sig adgang til kvindens lejlighed. Kort tid efter smed hun dem dog ud og ringede efterfølgende til politiet.

Da politiet kom frem, var mændene stukket af ind i en skov. Her lykkedes det dog for en politihund at snuse sig frem til den 53-årige mand. I hans bil, der stod i nærheden, fandt politiet de stjålne smykker, som formodes at være stjålet et sted fra Jylland samme dag.