Stor aften for Oliver og Kristian i Skjern: - Det var en vild fornemmelse

Skjern Håndbolds første sejr i herreligaen i år blev en ekstra stor oplevelse for to af klubbens unge spillere.

Skjern Håndbold vandt komfortabelt over
Skjern Håndbold vandt komfortabelt over
Foto: Jørgen Kirk / Ritzau Scanpix

De fleste professionelle kan huske deres første gang. For nogle er den langt tilbage i tiden, mens den for andre er lidt friskere i erindringen.

Oliver Juhl på 18 år og Kristian Tind på 20 år hører til den sidste del.

De to unge håndboldspillere fik nemlig begge debut for Skjerns liga-hold, da de mandag spillede mod Lemvig-Thyborøn på hjemmebane.

- Det var en vild fornemmelse at træde ind i hallen. Hårene rejste sig på kroppen. Der går lang tid før jeg kommer til at glemme den aften, siger Oliver Juhl, der spiller på højre fløj, til klubbens hjemmeside.

De to spillede deres første minutter foran 2.712, og lige netop den kulisse satte stor glæde for Kristian Tind.

- Det var vanvittigt at stå foran så mange mennesker. Det er en kæmpe motivationsfaktor for at give den endnu mere gas til træning, siger stregspilleren.

De to spillere nøjedes ikke bare med at få første kamp. Det blev samtidig til første sejr, da Skjern komfortabelt slog Lemvig-Thyborøn med 34-27.

Derfor kunne de to hurtigt blive enige om, at det forhåbentlig ikke var sidste gang, de kunne trække den grønne trøje over hovedet og løbe på banen i Skjern Bank Arena.

- Det gav et kick at løbe ind på banen. Det var en fantastisk oplevelse, og noget man selvfølgelig gerne vil prøve igen og igen. Debuten gav mod på mere, så forhåbentlig kan vi tilkæmpe os flere spilleminutter fremover, siger Kristian Tind.

Ekstra hyldest

For Oliver Juhl blev oplevelsen endnu større – endda før kampen startede.

Her blev han nemlig hyldet i hele hallen for at have vundet VM-bronze med det danske U19-landshold.

- Jeg blev først og fremmest utrolig stolt, og en smule rørt over den fornemme hyldest. Det er ikke noget man oplever hver dag. Samtidig var det en drengedrøm, der gik i opfyldelse. Jeg har altid drømt om at spille for Skjern Håndbold, så det var et kæmpestort øjeblik, siger Oliver Juhl.

Næste gang de to spillere har mulighed for at få flere minutter for Skjern, er når holdet på lørdag skal møde TTH Holstebro på udebane i håndboldligaen.

30:20
Er det okay at misbruge timeout-knappen, hvis det kan skaffe sit hold points? Debat om, hvor langt man vil gå for at vinde i håndbold. Patrick Westerholm, Nicolej Krickau og Jan Paulsen er ugens eksperter i Overtrådt.