Det optog midt- og vestjyderne i 2016

Ulve, stormvejr og kæmpelaks hitter på TV MIDTVEST's hjemmeside. Her er de ti mest læste webartikler fra tvmidtvest.dk i 2016.

Kæmpelaks
Foto: Privatfoto

Det er aldrig rigtigt til at forudsige her på redaktionen, hvilke artikler, der vil blive mest læst på hjemmesiden. Men når vi kigger tilbage på året, der er gået, er der alligevel nogle emner, der skiller sig ud.

For eksempel kæmpelaks, ulve, politihistorier og stormvejr. Stofområder, der som regel trækker mange kliks.  Også i 2016. Vi viser her de ti mest læste webartikler på tvmidtvest.dk i det forgangne år.

Boligsøgning på Facebook gik viralt
Den mest læste artikel med 57.661 klik handler dog om noget helt andet end dyr og naturkræfter. 25-årige Mads Ladekarl fra Viborg havde forgæves søgt efter bolig i København og forsøgte sig nu med en rap-video på facebook. Den gik viralt og viborggenseren endte med at kunne vælge og vrage mellem lejligheder, han fik tilbudt. http://www.tvmidtvest.dk/artikel/opraab-paa-facebook-gav-pote   

Donerede kæmpebeløb til kræft-forskning
På andenpladsen kommer http://www.tvmidtvest.dk/artikel/partner/tv-2/bestseller-direktoer-donerer-10-mio-kr-til-knaek-cancer. En historie, der fik 47.983 klik og som handlede om, at Bestseller-direktør Anders Holch Povlsen og hustruen Anne Holch Povlsen ringede ind og donerede 10 millioner kroner til TV2's store Knæk Cancer-show i oktober. Årsagen var, at virksomheden havde mistet flere afholdte medarbejdere til kræften, i 2016.         

http://www.tvmidtvest.dk/artikel/2-efterlyste-fundet-i-god-behold kommer ind på trediepladsen med 45.206 klik.

Kæmpelaks i Storåen slog 62 år gammel rekord
Fjerdemest læste webartikel er med 34.145 visninger http://www.tvmidtvest.dk/artikel/danmarksrekord-kaempelaks-paa-krogen-i-storaaen. Det er fortællingen om danmarkshistoriens største laks på hele 141 centimeter, som blev fanget i Storåen i Holstebro af den 23-årige lystfisker Simon Kastrup Shimizu fra Holstebro. Dermed blev en 62 år gammel dansk rekord slået.     

Fodbolddrengen Axel begejstrede alle
På femtepladsen kommer vores alle sammens skønne fodbolddreng, Axel http://www.tvmidtvest.dk/artikel/4-aarig-fodbolddreng-gaar-viralt, som smeltede alles hjerter med sin enorme begejstring for et mål, der sad lige i kassen. Historien blev læst 32.906 gange.      

Ulv, politi og storm
To fritidsornitologer fik i maj en ulv på tæt hold http://www.tvmidtvest.dk/artikel/vild-naturoplevelse-ulv-fotograferet-taet-paa, og fotograferede sig dermed ind på en sjetteplads med 30.432 visninger.

Historien om butiksejeren, der lagde en overvågningsvideo af en butikstyv på facebook og efterfølgende blev meldt til politiet af selvsamme butikstyv, for overtrædelse af persondataloven og straffeloven, kom på syvendepladsen med 29.872 klik http://www.tvmidtvest.dk/artikel/tyv-melder-butiksejer-til-politiet.

Stormen Urd fik politiet til at råde folk til at blive indendøre                                                                     http://www.tvmidtvest.dk/artikel/politiet-fraraader-nu-al-unoedig-koersel-i-landsdelen. Den historie blev læst            29.827 gange.

Og lidt mere politi...
Listen slutter ligeledes med politihistorier. Nummer ni http://www.tvmidtvest.dk/artikel/kvindelig-passager-draebt-i-alvorlig-trafikulykke med 22.795 klik og 10 http://www.tvmidtvest.dk/artikel/mand-trak-bukserne-af-femaarig-pige med 21.797 klik.

Den mest læste historie udenfor top 10-listen er OGSÅ en politihistorie. Med 21.067 visninger kom nyheden om den 18-årige mand i Viborg, der mistede kørekortet dagen efter, han havde bestået køreprøven, på 11. pladsen                            http://www.tvmidtvest.dk/artikel/vanvidskoersel-18-aarig-naaede-kun-have-koerekort-i-en-dag