Det Kristne Gymnasium landets bedste

Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing er landets bedste til at løfte elevernes faglige niveau ved de skriftlige eksaminer.

Samlet set er landsdelens gymnasier blandt de allerbedste i hele landet, viser en undersøgelse som Dansk Erhverv har lavet.

Dansk Erhverv har undersøgt, hvor gode landets gymnasier er til at løfte elevernes faglige niveau, ved at måle på de skriftlige karakterer, når eleverne går ud af gymnasiet. Og de Midt- og Vestjyske gymnasier kan parale af, at have hele syv gymnasier i top 10.

Målt over en 3-årig periode fra 2011 til 2013 ligger Det Kristne Gymnasium helt i top. De er simpelthen landets bedste til at løfte eleverne fagligt til de skriftlige eksaminer.

- Undersøgelsen er et stort cadeau til landsdelens gymnasier. Selvfølgelig kommer det lidt bag på os, at vi ligger helt i top, siger rektor Karsten Hauge Mortensen fra Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing.

Syv i top 10

Hele syv gymnasier her fra landsdelen er at finde i tip 10. Og følgende gymnasier er alle i stand til at forbedre elevernes faglige niveau:

1 Det Kristne Gymnasium   2 Ikast-Brande Gymnasium 5 Herning Gymnasium 6 Vestjysk Gymnasium Tarm8 Silkeborg Gymnasium9 Ringkjøbing Gymnasium10 Viborg Katedralskole18 Viborg Gymnasium og HF26 Lemvig Gymnasium27 Vesthimmerlands Gymnasium og HF38 Thisted Gymnasium og HF-kursus41 Favrskov Gymnasium67 Bjerringbro Gymnasium

På fire gymnasier i landsdelen er de i følge undersøgelse fra Dansk Erhverv ikke i stand til at løfte elevernes faglige niveau, når det handler om skriftlige karakterer.

75 Skive Gymnasium93 Morsø Gymnasium96 Holstebro Gymnasium og HF123 Struer Statsgymnasium

Læs mere om undersøgelsen her: Hvor er de gode gymnasier

Og se hele listen over samtlige danske gymnasier

her.

Se indslag om landets bedste gymnasium herunder:

 

I ny undersøgelse over hvilke af landets 134 gymnasier der er bedst til at hæve elevernes faglige niveau, er syv midt- og vestjyske gymnaiser i top 10