Genbo til drabssigtet: - Det er lidt uhyggeligt, når sådan noget sker

Søndag eftermiddag var der pludselig fyldt med blå blink og politiafspærringer på den stille villavej i Tim.

Anna Marie Sand Larsen kunne følge det hele fra sit stuevindue, da politi og ambulancer igår arbejdede hos genboen. I dag er en 54-årige kvinde blevet varetægtsfængslet i fire uger - sigtet fra drabet på sin samlever.
Anna Marie Sand Larsen kunne følge det hele fra sit stuevindue, da politi og ambulancer igår arbejdede hos genboen. I dag er en 54-årige kvinde blevet varetægtsfængslet i fire uger - sigtet fra drabet på sin samlever.
Foto: Svend Vilhelm Mikkelsen, TV MIDTVEST

En 54-årig kvinde fra Tim mellem Ringkøbing og Ulfborg er mandag formiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger- sigtet for at have knivdræbt sin ét år ældre samlever søndag eftermiddag.

Og det er noget, der dagen derpå har rystet nabolaget.  

- Jeg sad her ved spisebordet, og pludselig kom der fire politibiler med blå blink, en ambulance og en lægebil. Så bliver man lidt forskrækket. Det er vi ikke vant til her i Tim, at der sker sådan noget, fortæller Anna Marie Sand Larsen, der bor på den vej, hvor den nu afdøde mand og den sigtede kvinde også boede. 

- Man bliver lidt berørt af det, når der sker sådan noget. Da jeg så, at de satte bånd over vejen, var jeg jo næsten klar over, at der var sket en ulykke. Et dødsfald.

Ikke første gang med tumult

Den sigtede kvinde blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Herning mandag formiddag. Her blev dørene til retsmødet lukket, da sigtelsen var blevet læst op. Men politiet har dog oplyst, at det var kvinden selv, der ringede til alarmcentralen. 

Politiet rykkede med ud til adressen, hvor kvinden efterfølgende blev anholdt. Anna Marie Sand Larsen har kun hilst på den nu drabssigtede kvinde, men hun fortæller, at politiet før har været forbi huset i Tim. 

- Jeg var nok lidt forberedt på, at det kunne være derovre. Der har jo før været noget tumult derovre, så jeg var næsten sikker på, at det var ovre ved de to. Men det er lidt uhyggeligt, når der sker sådan noget, siger Anna Marie Sand Larsen. 

Den 54-årige drabssigtede kvinde nægter sig skyldig i sigtelsen. 

- Nu skal jeg bruge de næste dage på at sætte mig ind i sagen, og der kan være et element af nødværge i det her, som vi skal have undersøgt nærmere, lød det efter dagens retsmøde fra kvindens forsvarer, Kaare Kristensen.

2:05