Brand i industribygning tæt på at gå helt gal: - Det drejer sig om minutter

En møbelvirksomhed i Kibæk stod i dag i flammer. Ingen er kommet til skade i forbindelse med branden.

Branden opstod i lak-afdelingen hos møbelvirksomheden Multiform i Kibæk.
Branden opstod i lak-afdelingen hos møbelvirksomheden Multiform i Kibæk.
Foto: Morten Thomsen, TV MIDTVEST

Kort før middag torsdag blev Brand & Redning Midtvest kaldt ud til en bygningsbrand på Håndværkervej i Kibæk. En kraftig brand, der var opstået i lakafdelingen hos møbelvirksomheden Multiform, kunne have udviklet sig endnu voldsommere, end den gjorde. 

- Vi har sat massivt ind. Ved vores ankomst er branden gået igennem taget og gået igennem bygningen på modsatte side. Det brænder ud af vinderne og den er også lige brændt igennem brandadskillelsen videre ind i hallen. Der får vi den så holdt inde, siger, Lars Stensbjerg, der er indsatsleder, Brand & Redning Midtvest.

Beredskabet modtog anmeldelsen kl. 11:19 og grundet spredning har både beredskabet fra Herning og Sdr. Felding været tilkaldt.

- Det har været rigtig tæt på at brede sig. Der drejer sig om minutter. Der var brand i hallen ved siden af, og det fik vi slukket. Det har været rigtig tæt på at brede sig, lyder det fra indsatslederen.

Ifølge indsatslederen har alle mennesker forladt bygningerne og ingen har været i fare i forbindelse med branden. Hvorfor branden er opstået vides endnu ikke.  

0:32
Her kan du høre en del af interviewet med indsatsleder, Lars Stensbjerg.