Vidner søges: Designtyve på spil i ly af natten i Ringkøbing

Politiet er på bar bund efter en eller flere tyve natten til torsdag var på spil i Ringkøbing. De slap væk med flere dyre jakker og en designstol.

Det var ved at brække en dør op, at tyvene fik adgang til tøjbutikken i Ringkøbing.
Det var ved at brække en dør op, at tyvene fik adgang til tøjbutikken i Ringkøbing.
Foto: Line Flatau, TV MIDTVEST
Opdatering

Opdatering

  • Indehaver af butikken Rene Sonne-Hansen oplyser at værdien af den stjålne designerstol, jakker, jeans og skotøj beløber sig til godt 100.000 kroner. Han oplyser endvidere, at bekendte har observeret personer omkring butiksbygningen kort inden alarmen gik.

Klokken 03.22 fik Midt- og Vestjyllands Politi meldingen. Indbrud i en butik på Torvegade i Ringkøbing. Da ordensmagten kom frem kunne man konstatere, at en bagdør var brudt op og en række dyre jakker samt en designerstol var blevet fjernet fra butikken Hinges Hus. Politiet antager at mængden ville kunne fragtes bort fra stedet i en personbil. 

- Men det er kun et gæt, vi har nemlig ikke meget at gå efter. Derfor vil vi meget gerne høre fra vidner. Eller personer der har observeret andre have en ekstra interesse for området omkring Hinges Hus på Torvegade i Ringkøbing, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Karsten Henriksen til TV MIDTVEST. 

Skulle du have informationer i sagen kan ordensmagten kontaktes på telefon 114. 

0:52
Se interview med butiksejer Rene Sonne-Hansen her.