Designmarked i Ringkøbing: Sjovt at sælge og være med

​KompetenceCenter Ringkøbing deltog mandag i sommerens Kusthåndværker og Designmarked i Ringkøbing.

Underviserne Marianne Jensen og Lene Pedersen fra KompeteneCenter Ringkøbing er, sammen med centrets kursister, taget til markedet i Ringkøbing.

Hvis du er til kreativitet, design og markeder, så er der henover sommeren gode muligheder for at boltre sig i Latinerkvarteret i Ringkøbing, hvor der bliver holdt Kunsthåndværker og Designmarked.

Læs også Træsnitter: - Det bedste vi kan give hinanden er tid

Markedet er for alle professionelle og semiprofessionelle håndværkere, der enten har lyst til at vise - eller sælge - kunst og design.

Blandt sælgerne er Marianne Jensen, der til dagligt underviser på KompetenceCenter Ringkøbing. Sammen med centrets kursister har hun udarbejdet en mindre udstilling til lejligheden.

- Vi synes, det er sjovt at være med. Til dagligt har vi med sygemeldte at gøre, og det giver vores kursister helt vildt meget, at de kan vise og sælge de ting, de har lavet i vores kreative værksted.

- Det giver dem noget selvtillid, når køberne fortæller, at det er nogle flotte ting, de har lavet.

Sælger godt - men solgte bedre sidste år

Marianne Jensen og KompetenceCenter Ringkøbing deltog også i markedet sidste år, og det giver grundlag for at sammenligne finanserne, der dog så en anelse bedre ud i fjord.

Men der skal mere til at ødelægge sommerhumøret i Ringkøbing.

- Folk er meget interesserede i, hvad vi har lavet, og hvem er har lavet det. Det gør det rigtig sjovt at være med.

- Vi har solgt okay, selvom vi solgte lidt mere sidste år. Men ellers er det gået rigtig godt, forklarer Marianne Jensen.

Kunsthåndværker og Designmarkedet bliver holdt hver mandag frem til uge 34.