Designertyverier: Fokus på hus i Skive

Et hus i Skive har spillet en rolle i flere indbrudssager. Senest fandt politiet en varebil med designervarer for 170.000 kroner foran huset.

200810Varebil.jpg

Politiet er muligvis kommet et skridt nærmere en opklaring af nogle af de mange tyverier af designer-lamper og møbler.

Natten til onsdag fandt politiet en varebil fyldt med stjålne designervarer foran et hus på Viborgvej i Skive. Og huset på Viborgvej har tidligere spillet en afgørende rolle i indbrudssager.

Da der i juni blev stjålet en dyr PH-lampe fra Resen Skole, blev den efterfølgende fundet i husets kælder. Og den personkreds, der kommer i huset, er også indblandet i en sag fra Hem, hvor der blev fundet tyvekoster for over en million kroner.

Ikke tilfældigt

Hvorfor varebilen med tyvekoster holdt uden for huset på Viborgvej, ved politiet endnu ikke. Men efterforskerne er opmærksomme på, at huset går igen i flere sager.

- Vi har fokus på det, og jeg tror, at der er en eller anden form for organisering i det her. Det er nok ikke tilfældigt, at de sådan en nat kører til Skive med designermøbler for 170.000 kroner, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

To mænd fra Aarhus blev anholdt i forbindelse med, at politiet fandt varebilen med tyvekoster. Politiet mener, at designer-varerne - to Poul Kjærgaard-sofaer og 10 Arne Jacobsen 7er-stole - er stjålet i Skanderborg.

 

2:04
I Skive stoppede politiet i nat en varevogn fyldt med stjålne designmøbler til en værdi af 170.000 kroner. Og nattens sag trækker tråde til tidligere sager og en bestemt adresse i Skive.