Debuterende Dolberg er overrasket over modtagelse

Tilskuerne i Parken gav Kasper Dolberg en flot modtagelse, da teenageren fra Silkeborg blev skiftet ind til landsholdsdebut.

Kasper Dolberg fik tirsdag aften debut for storklubben Ajax Amsterdam.
Kasper Dolberg fik tirsdag aften debut for storklubben Ajax Amsterdam.
Foto: Privatfoto

- Dolberg på banen. Vi vil ha' Dolberg på banen. 

Sådan lød sangen fra publikum undervejs i anden halvleg, da Danmark i Telia Parken slog Kasakhstan med 4-1.

Tilskuerne ønskede den 19-årige Ajax-komet på banen, og Kasper Dolberg blev da også skiftet ind til sin debut efter 77 minutter.

- Det var helt specielt. Man føler noget stolthed i kroppen. Jeg var overrasket over modtagelsen. Den var helt fantastisk.

- Det føltes rigtig godt at få debut. Det var et kæmpe øjeblik. Jeg bemærkede godt publikum. Det gav mig bare endnu mere lyst til at spille, siger Kasper Dolberg. 

Han fik endda muligheden for at score få minutter før tid, da han kom på skudhold lige uden for feltet. Han ramte dog ikke bolden godt, og den strøg langt forbi. 

- Der var en masse plads, og Delaney trak en mand væk. Han mente dog, at jeg skulle have spillet bolden. 

- Men jeg syntes, der var en åbning, og så skød jeg på mål. Men jeg tror, den ramte et eller andet, der gjorde, at jeg sparkede bolden langt væk, fortæller Dolberg om situationen.

Christian Eriksen scorede to gange, mens Andreas Cornelius og Peter Ankersen scorede de øvrige mål i sejren, der bragte Danmark på seks point for fire kampe i VM-kvalifikationsgruppe E. 

/ritzau/