De unge ulve skal kæmpe mod Barcelona

FC Midtjyllands U19-hold skal spille mod den spanske storklub FC Barcelona i ungdommens Champions League sidst i februar.

FCM u-19

Først på eftermiddagen blev det offentliggjort, at de unge ulve skal møde FC Barcelona ved ottendedelsfinalerne i UEFA Youth League, der beskrives som ungdommens Champions League.

- De havde håbet på det...og de fik det! Modstanderen i ottendedelsfinalen i UEFA Youth League er...FC Barcelona!, sådan skriver FC Midtjylland på deres Facebook-profil.

Lodtrækningen fandt sted på UEFAs hovedkontor i Nyon. Her kunne ulvene trække følgende store modstandere: Paris Saint-Germain, PSV Eindhoven, Benfica, Manchester City, Barcelona, Dinamo Zagreb, Chelsea eller Lyon.

- Det er en rigtig fin lodtrækning. Vi havde talt om, at når vi nu er nået hertil, så vi gerne ville have en af de helt store, og det må vi sige, vi har fået, siger cheftræner for U19-holdet Kenneth Andersen, som dog havde håbet, at man skulle spille på hjemmebane. Sådan skriver FC Midtjylland på deres hjemmeside.

Opgøret kommer til at finde sted under den spanske sol i Barcelona enten den 22. eller 23. februar.

- Det bliver en rigtig stor oplevelse. Nu har vi vist en gang, at vi kan slå et spansk hold, så nu må vi se, om vi kan gøre det igen. Vi tager derned for at forsøge at komme videre i turneringen, det skal der ikke herske tvivl om, siger Andersen i et citat til FC Midtjyllands hjemmeside.

FC Midtjyllands talent-trio er klar

 

De tre U-19 spillere, Mads Døhr Thycosen, Rasmus Nissen Kristensen og Michael Anderson, der netop har været med FC Midtjyllands førstehold på to ugers træningslejr i Dubai vil med sikkerhed være at finde på grønsværdet, når de to hold tørner sammen i Barcelona.

 

4:32
Mads Døhr Thychosen er et af FC Midtjyllands unge talenter, der skal forsvare ulvenes stolthed, når de tørner sammen med den spanske storklub.

 

Går de unge spillere hen og besejrer den spanske storklub, kan de se frem til kvartfinale på udebane mod Anderlecht eller Dinamo Zagre den 8. eller 9. marts.