De Eneste To foreslår donation

Duoen "De Eneste To" opfordrer "De To Eneste" konservative politikere til at sende ophavsretspenge til Rytmisk Musik Herning.

kampagne5.jpg

Det er Tove Videbæk og Frank Borch-Olsen, der nu via duoen De Eneste To's side på facebook opfordres til at donere et knækkeligt beløb til øvelokalerne i Rutmisk Musik Herning.

Opfordringen kommer efter at de to konservative folketingskandidater var lidt for kreative, da de fik fremstillet deres valgannonce, De To Eneste.

kampagne2.jpg

Den lignede nemlig til forveksling coveret på duoens CD.

kampagne4.jpg

Problemet var, at Tove Videbæk og Frank Borch-Olsen ikke havde spurgt om lov, og derfor kan kampagnen være på kant med ophavsretsloven.

Stoppet kampagnen

De konservative politikere har valgt at stoppe kampagnen.

- Der er ikke længere fokus på annoncekampagnens politiske indhold, og derfor har vi valgt at stoppe den, Siger Frank Borch-Olsen til DR Midt og Vest.

Et knækkeligt beløb

Men duoen, der består af Simon Kvamm og Peter Sommer, har imidlertid ikke tænkt sig at lade det gå ubemærket hen, og derfor opfordrer de til at Videbæk og Borch-Olsen sender "et knækkeligt beløb" til Rytmisk Musik Herning som kompensation.

De skriver sådan her på deres side på facebook:Det er kommet De Eneste To for øre, at den konservative duo Tove og Frank har fundet overordentlig stor inspiration i deres albumcover STOP Vi gør hermed opmærksom på, at dette ikke er sket med De Eneste Tos velsignelse og at De Eneste To på ingen måde tilslutter sig de to folketingskandidaters politiske holdninger STOP Hvis Tove og Frank havde spurgt, havde svaret været nej STOP De Eneste To opfordrer til, at kampagnen stoppes øjeblikkeligt STOP De Eneste To vil ikke slås STOP I stedet opfordres De To Konservative til frivilligt at donere et klækkeligt beløb til øvelokalerne i Rytmisk Musik Herning STOP Alle Har En Fortid STOP.

Det er tredje gang, at VK-regeringen har en sag med brud på ophavsretten i denne valgkamp.

Se indslag om kampagnen her