DBU: Vi har ikke gjort noget forkert med vores video

Flere fodboldfans kritiserer Dansk Boldspil-Union for at være dobbeltmoralske i sagen om videoer med romerlys. DBU afviser kritikken.

Dansk Boldspil-Union er kommet i modvind siden de fredag offentliggjorde, at Viborg FF har fået en bøde på 10.000 kroner for have delt en video på Facebook, hvor de takker deres fans for god stemning på stadion, da flere tilskuere havde tændt romerlys. Flere fodboldfans kritiserer foreningen for at være dobbeltmoralske, da de selv har lagt en video med pyroteknik – eller romerlys - op på DBU Pokalens Facebookside. Men formanden for Fodboldens disciplinærinstans, mener kritikken er forfejlet.

quoteJeg kan ikke se nogen problematik i det – overhovedet.

Jens Hjortskov, formanden for Fodboldens disciplinærinstans.

- Jeg kan ikke se nogen problematik i det – overhovedet. Den video som Viborg lægger op, er en video, hvor man anpriser og roser tilskuerne for blandet andet brugen af pyroteknik. Jeg har ikke selv set videoen på DBU Pokalens side, men jeg kan næppe tro, at man fra DBUs side har anprist brugen af pyroteknik, og det er der forskellen ligger, forklarer Jens Hjortskov.

Han mener altså, at der er stor forskel på at ”like” en video med fans med romerlys og lægge en video op, hvor der er fans med romerlys.
- Grænsen går ved anprisningen, mener Jens Hjortskov.