Dansk Flygtningehjælp: Vi har aldrig haft flere frivillige

Formanden for Dansk Flygtningehjælp er glad for den store frivillighed og hjælp, han har oplevet fra danskerne i de seneste par uger. Det fortalte han i et live-interview til TV MIDTVEST her til aften.

Danskerne har reageret på den store flygtningestrøm, der har fyldt meget i medierne sidste uger. Det har formanden for for Dansk Flygtningehjælp også lagt mærke til. Reaktionen er han glad for.

- Det er klart, at der er sket noget her de seneste par uger, som har gjort, at flere er kommet op af sofaen og har sagt: Vi vil også gerne hjælpe, siger Stig Glent-Madsen til TV MIDTVEST her til aften.

Dansk Flygtningehjælp

- Jeg tror, at de mennesker, vi har set på vores motoveje eller dem, der er kommet op til Rødby, samtidig med den her dreng, som vi så skylde ind på kysten i Tyrkiet er noget, der berørt alle, og hvor man har sagt, kan det passe, at vi ikke kan behandle de der mennesker lidt bedre?, siger Stig Glent-Madsen.

Stig Glent-Madsen håber, at danskerne vil støtte op om TV 2 og DR's kommende indsamlingsshow på søndag den 20. september.

På Dansk Flygtningehjælps hjemmeside kan du læse mere om, hvordan du bliver frivillig.

Se liveinterviewet med formanden her: