Dankort-tyv endnu ikke genkendt

Der har kun været få henvendelser efter Midt- og Vestjyllands Politi offentliggjorde billedet af den rigtige dankort-tyv.

15022013dankortyv.jpg

To henvendelser. Det er, hvad der er kommet siden politiet offentliggjorde billedet af den mand, som er tyven, der har hævet 17.000 kroner på en ældre dames dankort.

Ingen der passer

Midt- og Vestjyllands Politi har undersøgt begge tip, og har også kunnet udelukke dem begge som mulige gerningsmænd. Dermed står politiet fortsat på bar bund i sagen.

- Den ene tog vi ud og besøgte, men han var ikke manden på billedet. Den anden kunne vi udelukke på baggrund af oplysninger om vedkommendes alder, så vi håber fortsat på henvendelser fra folk, der kan genkende manden på billedet, som vi mener er tyven, siger Sune Espersen,vicepolitikommissær, Midt- og Vestjyllands Politi, Holstebro.

Hængte forkert mand ud

Det tegnende ellers til en hurtig opklaring, efter at personen på det overvågningsfoto, der først blev offentliggjort også hurtigt blev identificeret. Problemet var bare, at der var tale om en forkert mand.

Årsagen til, at den forkerte mand blev hængt ud, er ifølge politiet, at der er en tidsforskel mellem uret på pengeautomaten og det tilhørende kamera.

Stjålet fra ældre kvinde

Det dankort, som manden brugte til at hæve penge i to forskellige automater, blev stjålet fra en ældre kvinde, der var på vej ud fra Bilka i Holstebro den 30. januar.

Se indslaget fra 15. februar om at den forkerte mand var hængt ud som tyv.

2:15
For Mogens Hansen fra Holstebro har de seneste to døgn været noget af en rutchetur.Først røg han i tv som efterlyst dankort-tyv. Så fandt politiet ham og tog ham med på politigården. Og nu viser det sig, at politiet har lavet en brøler: