Damgaard i BSV-trøjen

Tidligere Hamburg-spiller starter omgående i Bjerringbro-Silkeborg

Rygtet var løbet i forvejen, men i dag blev det officielt! Den tidligere Hamburg- og Team-Tvis Holstebro håndbold-spiller, Allan Damgaard, starter med omgående virkning i Bjerringbro-Silkeborg.

Allan Damgaard stod uden kontrakt i sidste uge, da hans klub Hamburg SV Handball blev erklæret konkurs. Flere klubber i ind- og udland var i spil for at sikre sig den stærke bagspiller. Men det blev altså Bjerringbro-Silkeborg, der løb med sejren.

- Jeg er rigtig glad for at det lykkedes at komme til BSV. Jeg ville gerne til en klub, hvor det er muligt at vinde det danske mesterskab. Og jeg mener Bjerringbro-Silkeborg har et hold, der kan spille med i toppen, siger Allan Damgaard.

29-årige Allan Damgaard nåede blot et halvt år i Hamburg-klubben, der gennem længere tid har været plaget af økonomiske problemer. Kontakten til BSV blev bl.a. skabt via de tidligere holdkammerater i Team-Tvis Holstebro, Klaus Thomsen og Mads Christiansen. 

- Jeg har tidligere spillet sammen med Mads og Klaus, og jeg kender også mange af de andre på holdet. Jeg snakkede en del med Klaus om klubben, og han anbefalede den varmt, siger Allan Damgaard videre.

Træner for Bjerringbro-Silkeborg, Peter Bredsdorff-Larsen kalder det nye BSV kort for en ønskespiller.

- Jeg har fulgt Allan i mange år. Han har i et par omgange været i periferien af landsholdet.  Det er en sand kriger der komme til byen, en robust spiller, der vil kunne bidrage med fysik og hurtighed i alle faser af spillet, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Allerede torsdag trænede Allan Damgaard med sine nye holdkammerater i Bjerringbro-Hallen.