Dalmose stor andel i VHK-pokaler

Viborg HK er godt på vej mod det niveau, holdet tidligere har præsteret på. Et niveau, som særligt cheftræner Christian Dalmose får ros for at have nået.

140512_VHK.jpg

Viborg HK er efterhånden ved at være oppe i tempo igen efter et par sæsonen med sportslig nedtur. Og ifølge spillerne kommer succes med Christian Dalmoses tilkomst som cheftræner.

- Han har gjort det super godt, siden han trådte ind af døren her i Viborg HK og har flyttet mange spillere både personligt og spillemæssigt ved at give dem selvtillid, fortæller den rutinerede bagspiller, Rikke Skov.

Det er netop lykkedes kvinderne fra Viborg at erobre endnu en europæisk titel, da de i går vandt Cup Winners Cup. Rækken af titler er ved at være lang, da klubben i forvejen har vundet både Champions League og EHF-cuppen 3 gange og ydermere nuppet det danske mesterskab 13 gange samt endt som pokalmestre 9 gange. Ifølge den 45-årige cheftræner er succesrecepten denne sæson klar: Kollektivet.

- Vi har spillere, der forstår deres roller. Spillere, der kan lide at spille og være sammen. Det er en væsentlig fordel. Som hold taler vi godt sammen og vil klubben det godt. Og det giver nogle plusser, siger Christian Dalmose.

I weekenden skal Viborg HK forsøge at tage denne sæsons tredje pokal, hvor holdet skal spille den første af to DM-finaler mod FC Midtjylland.

2:26
Det lykkedes kvinderne fra Viborg håndboldklub at erobre den europæiske titel, de mangler, for at have dem alle i pokalskabet