Cyklist efterlyses efter Black Army-eksplosion

Politiet efterlyser en cyklist, efter der tirsdag sprang en håndgranat ved Black Army i Herning.

Midt- og Vestjyllands politi er endnu ikke kommet på sporet af den gerningsmand, der tirsdag aften kastede en håndgranat mod Black Armys klublokale i Herning. Men politiet er stadig på jagt efter en cyklist: 

- Vi har oplysninger om, at der kommer en cykel forbi gerningsstedet kort tid før sprængningen. Vi ved ikke, om cyklisten havde noget med sprængningen at gøre, men vedkommende kan i hvert fald have set noget, og han eller hun må meget gerne henvende sig, siger Hans Roost, der er politiinspektør ved Central Efterforskning hos Midt- og Vestjyllands politi.

Han og kollegaerne har sikret videooptagelser fra forskellige steder, og de har endnu en masse afhøringer foran sig. Alligevel hører de stadig gerne fra eventuelle vidner.

- Andre, der kan have set eller hørt noget, må også meget gerne henvende sig. Selv små ting er velkomne, understreger politiinspektøren.

Black Armys klublokale i Herning er lukket en måned frem. Alligevel følger politiet bandemedlemmerne tæt: 

- Vi holder øje med, hvor de opholder sig og hvad de laver, slutter Hans Roost. 

Midt- og Vestjyllands politi samarbejder i øvrigt med flere af landets andre politikredse, der ligeledes har problemer med bandekriminalitet.

Politiet modtog anmeldelsen om eksplosionen ved Black Armys klubhus tirsdag aften kl. 20.55. Har du set eller hørt noget i sagen? Så kontakt politiet på tlf. 114.