Cykelløb: ColoQuick vandt på hjemmebane

Team ColoQuick vandt Rent Liv Løbet på hjemmebane i Skive, da holdets Alexander Kamp slog den norske Håvård Blikra i en direkte duel.

Serieløbet Nordvestjysk Cykelweekend var i dag nået til Skive. Fredag kørte de 175 ryttere fordelt på 32 hold i Viborg og lørdag i Himmerland.

I dag stod der 180 kilometer på menuen for de mange ryttere. Og særligt ét hold havde set frem til lige netop den menu, for holdet ColoQuick er Skive nemlig hjemmebane.

- Vi går efter en sejr. Om det bliver mig eller en anden fra holdet, det er underordnet, bare vi vinder, lød det inden løbet fra holdets Alexander Kamp.

Kæmpe forløsning

Team ColoQuick måtte nøjes med en skuffende 8. plads i lørdagens løb i Himmerland. I dag var holdet derfor opsatte på revanche på hjemmebanen. Og den fik det.

- Det er en kæmpe forløsning, og det var en fremragende præstation af holdet og mig selv. Jeg står med en fantastisk følelse, fortalte dagens sejrsherre umiddelbart efter løbet.

De seneste to løb blev vundet at udenlandske ryttere, og det var derfor sidste chance for de danske cykelryttere for at hive en sejr hjem.

Se mere i vores udsendelse 19.30:

1:43
Cykelholdet Team Coloquick hentede i dag en vigtig sejr ved Rent Liv-løbet i Skive.