Cykelhold plaget af skader

Det har været en sort uge for cykelholdet Christina Watches-Onfone. To profiler er blevet kørt ned.

Michael Rasmussen og Hembo.jpg

For knap en uge siden blev cykelrytteren Martin Pedersen under træning kørt ned bagfra af en bil, og røg på hospitalet. I går var uheldet ude igen, denne gang for norske Frederik Wilmann.

Ude i fire uger

Martin Pedersen blev efter ulykken kørt på hospitalet, hvor man i første omgang frygtede, at rytterens hofte var brækket flere steder. Heldigvis var det ikke så alvorligt, fortæller sportsdirektør Michael Blaudzun, men Martin Pedersen må alligevel holde sig fra cyklen de næste tre til fire uger, da det viste sig, at lårbenet var brækket. I går, søndag, var det så holdets norske rytter Frederik Wilmanns tur til at ryge på hospitalet. Under en individuel træning i hjemlandet kørte en bil ind i ham på grund af glat føre. Han slap dog med knubs og en dyb flænge i låret. De to ulykker har da også gjort, at den senste uge har været den værste i lang tid for sportsdirektør Michael Blauzun.

- Det er skrækkeligt. Det er enhver sportsdirektørs mareridt. Vi har haft en god vinter, og derfor har vi glædet os til at komme i gang. Så er det træls, at vi skal pille to af profilerne af programmet til start, siger sportsdirektøren til TV/MIDT-VEST.

Ærger sig over aflysning

Om en uge tager cykelholdet til Norditalien på træningslejr for at blive klar til forårets første løb i marts. Her regner Michael Blauzun med, at have Frederik Wilmann klar igen, mens Martin Pedersen er mere usikker. Men det er ikke kun de to skader, der har gjort ugen sort for Christina Watches-Onfone. Tidligere på ugen kom det frem, at Danmarks største endags-cykelløb Gran prix Herning ikke bliver afholdt i år på grund af en manglende hovedsponsor. En rigtig dårlig nyhed for holdet.

- Det er et af de løb, som vi havde krydset af i kalenderen til at komme ud at køre og vinde. Vi har aldrig haft større muligheder for at vinde det, så det er rigtig ærgerligt for os, at det ikke bliver kørt i år, siger Michael Blauzun.